top of page
T'ile Malines 4.jpeg

In de armen van de Dijle ligt op wandelafstand van het centrum van Mechelen een oude sluiswachterswoning en -atelier. Jarenlang bleef het terrein ontoegankelijk en werd de verborgen tuin vergeten. Je voelt er nog steeds de rust van vervlogen tijden.

Onder de naam T'ile Malines werd de tuin terug toegankelijk gemaakt voor publiek. Verrassende evenementen voor alle leeftijden trekken sinds 2015 terug mensen naar deze stadsoase. T'ile Malines is een ongedwongen plek, waar iedereen zichzelf kan zijn. Een plek waar je het dagelijkse leven even aan de kant kan zetten.

Je kan er terecht om belangrijke momenten in je leven te vieren en in juli kan je er in het weekend terecht om te genieten van een afwisselend programma tijdens ‘Zomerplek’.

 

Of het nu gaat om dansworkshops, yogalessen, comedyavonden, jazz- en blues optredens, dj’s, , zomerse bbq’s, rommelmarkten, wijnproeverijen… of om belangrijke mijlpalen in het leven net dat extra cachet geven: een bruiloft, een babyborrel, een communie… alles is mogelijk op een plek voor jong en oud die openstaat voor allerlei initiatieven.

bottom of page