POWERED BY CLYDE EN DE BONNIES S-BVBA   -  BE 0632 599 554

​​TERREIN

Het terrein is een stadsoase van 3000 m² waarop zich 2 beschermde monumenten bevinden: de oude sluiswachterswoning (café bij Tilleke) en het oude sluiswachtersatelier (de dansschuur).

 

De verborgen tuin uit vervlogen tijden ligt beschermd achter de industriële zone van de betoncentrale en wordt omgeven door de Dijle. Vanop de kiosk op de punt van het terrein heb je zicht op de splitsing van de Dijle.

 

Op het terrein biedt ons tuinmeubilair voldoende zitplaatsen om het u en uw gasten comfortabel te maken. Voor de allerkleinste is er plaats op ons strand waar ze zich kunnen uitleven in het zand. Voor de kleine en grote kinderen onder u is er een trampoline en kan u allerlei spelletjes bij de bar uitlenen.

DANSSCHUUR

 

De dansschuur biedt je een dansvloer tot 100 personen. De schuur is uitgerust met een basisverlichting en een dj-basisset. De installatie is op maat gemaakt om jouw feest tot een onvergetelijke nacht te maken. Om de schuur te personaliseren en om te vormen naar jouw wensen kan je samenwerken met onze professionele partners in licht- en geluid. 

STRETCHTENT

 

Voor de frisse avonden, hete zomerdagen en natuurlijk het onvoorspelbare Belgische weer hebben we op het terrein een grote stretchtent (150m²) voorzien. Onder de tent staan terrasheaters geplaatst die u en uw gasten warm houdt.

SANITAIR

 

In de danschuur bevinden zich 2 toiletten. Daarbovenop hebben we een ecologisch urinoir voorzien op het terrein. 

BEREIKBAARHEID

 

Het terrein bevindt zich op wandelafstand van het stadscentrum van Mechelen en is makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen en Brussel vanwege de nabijheid van de afrit Mechelen Noord (E19). 

De parking op het Rode Kruisplein biedt voldoende parkeerplaatsen en ligt op 100m wandelafstand.

Din is a popular choice on business and tech sites. It’s also a good font for creating page titles with impact.