top of page
​​TERREIN

In de armen van de Dijle ligt op wandelafstand van het centrum van Mechelen het oude sluiswachtersatelier. De verborgen tuin uit vervlogen tijden wordt omgeven door de Dijle en ligt (voorlopig nog) beschermd achter de industriële zone van de betoncentrale van Interbeton.

 

In de loop van 2023/2024 start de aanleg van een nieuw stadspark in deze zone en verdwijnt de site van Interbeton. Meer info over de op til zijnde transformatie van onze wijk vindt u op: https://www.mechelen.be/keerdoksite

ZOMERSE AVONDEN

 

In de tuin kunnen u en uw gasten genieten van een hapje en een drankje of gezellig rond het open vuur een praatje maken. Voor de frisse avonden, hete zomerdagen en natuurlijk het onvoorspelbare Belgische weer hebben we op het terrein een grote tent voorzien. Onder de tent staan terrasheaters geplaatst die u en uw gasten warm houdt op frisse avonden.

HET SLUISWACHTERSATELIER

 

In het atelier vind je de dansvloer. Het atelier is uitgerust met een geluids- en lichtinstalatie op maat gemaakt om jouw feest tot een onvergetelijke nacht te maken. Naast het atelier bevindt zich onze nieuwe uitbreiding waar de bar en de keuken zich bevindt. 

VOORZIENINGEN

Mooi of slecht weer, we zijn voorzien voor feesten tot 205 personen. U hoeft niets bij te huren of mee te brengen, tenzij u een persoonlijke toets wil aanbrengen wanneer je een feest bij ons geeft. Ook voor andersvaliden hebben we voorzieningen getroffen. Voor u een feest bij ons boekt, overlopen we uw wensen. Moest u toch nog iets extra nodig hebben, bespreken we dat ruim op voorhand. 

BEREIKBAARHEID

 

Het terrein bevindt zich op wandel- en fietsafstand van het stadscentrum van Mechelen en is makkelijk bereikbaar vanuit Antwerpen en Brussel vanwege de nabijheid van de afrit Mechelen Noord (E19). Vanaf oktober 2022 opent een gloednieuwe parking die via een brug over de Dijle meteen toegang tot ons geeft. 

We zijn makkelijk bereikbaar met de fiets en er is dus ook een fietsenstalling op het terrein voorzien. Voor gasten die niet uit Mechelen komen, kan je altijd terecht in het gloednieuwe hotel Van der Valk dat net aan onze inkom ligt. zodat je met een gerust hart kan feesten tot in de vroege uurtjes. 

Din is a popular choice on business and tech sites. It’s also a good font for creating page titles with impact.

bottom of page